Anina kuhinja

Kot kuharska mojstrica samoukinja Ana ne pripada nobenemu specifičnemu kuharskemu slogu. Njena kuhinja temelji na okolju, ki jo zalaga z vsemi surovinami in brezmejnim virom navdiha. Njena kuhinja je odraz nje same, njenih navdihov, impresij, vtisov s potovanj in spominov.

Splet življenjskih okoliščin je Ano od kariere v diplomaciji nenadejano preusmeril v gastronomijo in kot nešolana kuharica je vzpostavila povsem svoj lastni, prepoznavni slog.

Njena kuhinja je ekspresivna, intenzivna in nekonvencionalna, njena filozofija pa preprosta – sledi naravi. Vzemi, kar ti ponuja letni čas, spajaj nepričakovane okuse in sestavine, vsrkaj vplive iz potovanj, ne boj se tvegati.

Ko pridete v njeno restavracijo, je prvo pravilo, da se poskušate sprostiti, uživati in pustiti ob strani vse morebitne predsodke. Ko lahko polno izraža svojo kulinarično vizijo in edinstveni terroir, lahko Ana ustvarja čarovnije.

Koruza in jetra morske žabe
Koruza in jetra morske žabe

V mojih očeh je kuhinja simbioza treh elementov – območja, letnih časov in kuharjeve osebnosti.


ANA

Zajčeva jetra, močvirski oslad in ajda

Kuhanje je zelo podobno slikanju – in če mi vzamete barve, s čim naj slikam?


ANA

Zlata skuša
Zima na krožniku
Zima na krožniku

Če hočete resnično izkusiti pravi izraz moje kuhinje, se nam prepustite, pustite, da vam postrežemo z našo hrano, brez omejitev.


ANA

Pojdi na Lokalno in tradicionalno