Rezervacije za leto 2021 že na voljo!


november 2020< Novice

Dragi prijatelji in gostje,
kljub temu, da je COVID-19 še vedno med nami in ukrepi so vedno strožji, lahko le upamo na boljše in lepše dni, ko bomo lahko spet uživali v sončku in vaši družbi.

Zatorej smo se odločili, da odpiramo rezervacije za sezono 2021/22. Doživetje v Hiši Franko (večerja oz. kosilo ALI kombinacija nočitve z zajtrkom + večerje oz. kosila) si lahko rezervirate med marcem in oktobrom 2021 preko našega spletnega sistema tukaj. Rezervacijski sistem je trenutno na voljo le v angleškem jeziku. Prosim imejte v mislih, da obstaja verjetnost, da zaradi stanja s COVID-19 bomo morali spomladi 2021 premakniti datum odprtja.

Če želite preko sistema rezervirati doživetje "soba in restavracija" (Room and Restaurant), boste naleteli na oznako Waiting List (čakalni seznam), kar še ne pomeni, da imamo vse termine že rezervirane. Preko sistema je možno poslati le povpraševanje za tovrstno doživetje, zato vam bo rezervacijska ekipa, potem ko si izberete zaželen(e) termin(e), sporočila o razpoložljivosti.

Rezervacijska ekipa bo dosegljiva na info@hisafranko.com za morebitna vprašanja, dvome in/ali rezervacije. Odgovor lahko pričakujete čimprej, ponavadi v roku 1–3 delovnih dneh.

Upamo, da se vidimo kmalu! Ostanite zdravi.

< Novice