S 3. junijem 2020 ponovno odpiramo vrata!


maj 2020Photo credits: Suzan Gabrijan

< Novice

Dragi gostje in prijatelji,

Hiša Franko začne obratovati že v sredo, 3. junija 2020. Rezervacijo lahko uredite preko našega spletnega rezervacijskega sistema https://hisafranko.dinesuperb.com/ (trenutno je na voljo le v angleškem jeziku). Za morebitna vprašanja, dvome ipd. smo vam na voljo na e-poštnem naslovu info@hisafranko.com. Imamo še veliko prostih terminov v juniju, juliju in avgustu (tudi za sobe)!

Veseli smo, da živimo na prelepem zelenem podeželju, ki je bilo v času koronavirusa popolnoma varno. V občini Kobarid ni bilo zabeležene nobene okužbe. Ker želimo vsem zagotoviti varno in udobno okolje, bomo izvajali varnostne ukrepe, zato vas vljudno naprošamo, da se jih držite. Več informacij o ukrepih vam bomo posredovali pred obiskom in ob prihodu.

Meje se postopoma odpirajo. Od torka, 26. 5. 2020, dalje lahko prebivalci držav članic EU oz. schengenskega območja vstopijo v Slovenijo pod posebnimi pogoji. Na mejnih kontrolnih točkah bo osebje preverilo vaše zdravstveno stanje (npr. merjenje telesne temperature, opazovanje vidnih simptomov okužbe s koronavirusom) in namen obiska. Pokazati morate le dokazilo o potrjeni rezervaciji nočitve turističnega obrata v Sloveniji. V kolikor nimate stalnega oz. začasnega prebivališča v Sloveniji (ali tudi na Madžarskem oz. Hrvaškem), prosim preverite pri pristojnih organih v državi, kjer stalno oz. začasno bivate, glede morebitnih ukrepov ob vstopu iz Slovenije v le-to državo.

Komaj čakamo na vaš obisk v naš topel dom!

< Novice