Anina knjiga Sun and Rain

Zakaj bi jo morali dodati na vaš bralni seznam?


april 2020< Novice

Marca 2020 je pri založbi Phaidon izšla Anina knjiga Sun and Rain (v angleškem jeziku). Jeseni bo slovenska različica, Sonce in dež, izšla pri Beletrini. Sun and Rain oz. Sonce in dež ni navadna avtobiografija in tudi ni klasična kuharica: je malo obojega, saj vsebuje tako osebne misli in eseje kot tudi izvirne recepte naše Ane Roš.

Čeprav živimo v razburkanih in nepredvidljivih časih, ta knjiga sporoča pozitivne misli, spodbudne besede in priliko, da lahko sanjate o hriboviti in zeleni dolini Soče (če je osebno ne morete obiskati).

Kot Ana Roš pove: “Zdaj živimo v negotovosti. Ne poznamo odgovorov. A vsaka vojna ima zmagovalce in z vsakim porazom postanemo močnejši. Za kuhinjo Hiše Franko, za svojo ekipo in za svoje goste verjamem v boljši jutri.”

Ne zamudite priložnosti, da bi jo prebrali.

Preberite, kaj so vse pisali o knjigi Sun and Rain:

https://www.slovenskenovice.si/kolumne/clanek/kolumna-mateja-fiserja-kuharica-sester-ros-295856

https://www.slovenia.info/en/press-centre/news-of-the-tourism-press-agency/12088-the-two-seasons-of-ana-ros-sun-and-rain

https://www.forbes.com/sites/annabel/2020/04/07/10-best-travel-and-restaurant-cookbooks-for-your-quarantine/

https://www.foodandwine.com/news/cookbooks-spring-2020

https://www.eater.com/cookbooks/2020/3/24/21176592/best-cookbooks-spring-2020-melissa-clark-nancy-silverton-dominique-ansel

Knjigo v angleški različici lahko naročite tudi pri ekipi Hiše Franko na e-poštnem naslovu shop@hisafranko.com. Cena: 49,95 € brez poštnine (plačilo poteka preko nakazila na TRR). Naša Ana bo z veseljem knjigo podpisala in tudi napisala osebno posvetilo.

< Novice