Če ne morete v Hišo Franko, pride Hiša Franko k vam!

Hiša Franko ostaja pozitivna št. 1


marec 2020< Novice

Hiša Franko ostaja pozitivna št. 1

Dragi gostje, prijatelji in družinski člani,

zaradi izredne situacije (COVID-19) smo se odločili, da bomo Hišo Franko zaprli do nadaljnjega. Ko se bodo razmere umirile in bomo spet lahko normalno obratovali, bomo datum odprtja sporočili na naši spletni strani in družbenih omrežjih. Ker imamo še veliko potrjenih rezervacij v tem razburkanem obdobju, bo rezervacijska ekipa vzpostavila stik z vami in vas prosila, da vašo rezervacijo potrdimo, storniramo ali prestavimo glede na trenutne razmere. Za morebitne nastale nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo.

Ker od danes ne moremo več biti skupaj in smo zato primorani biti doma, je čas, da v tej nevihti našega življenja posije tudi sonce. Sonce je ekipa Hiše Franko, ki vam s pomočjo Pošte Slovenija in Frankovim hedonističnim paketom pričara lepe trenutke, ki naj trajajo. Anina pred dnevi izdana knjiga »Sun and Rain« (v angleškem jeziku), sicer izjemno branje z osebnim posvetilom, steklenica izbranega slovenskega vina, zorjen sir Tolminc iz Valterjevi sirni kleti, karamelizirani orehi in Frankova domača marmelada.

Cena paketa (poštnina je že vključena v ceno): 115 € samo za Evropo

Naročila sprejemamo na naš e-poštni naslov info@hisafranko.com, na katerega smo dosegljivi tudi za rezervacije in druga morebitna vprašanja. Plačilo poteka preko nakazila na TRR.

Ana Roš: »Po vsakem dežju pride sonce. In ko sonce posije, vse je prelepo.«

< Novice