Tate Dining Room predstavi gostujoče kuharske mojstrice 2020


december 2019< Novice

Restavracija Tate Dining Room predstavi gostujoče kuharske mojstrice 2020.

Vicky Lau, vodja in ustanoviteljica restavracije Tate Dining Room, bo pričela z vrsto kuharskih gostovanj prav z našo Ano Roš, in sicer 16. in 17. januarja 2020. Program 50/50, ki ga spodbuja organizacija 50 najboljših restavracij na svetu (World's 50 Best), želi podpirati enakost med spoloma v kulinariki in prispevati k razvoju okolja, kjer lahko izkušene kuharske mojstrice povzdignejo svoj glas.

Kraljica inovativne francosko-kitajske vrhunske kuhinje v Hong Kongu Vicky Lau je ponosna na njeno nadarjenost vizualne umetnosti, ki izvira iz svojih izkušenj kot grafična oblikovalka. Njena naravna ustvarjalnost je očitna pri sezonskem degustacijskem meniju Užitne Zgodbe ("Edible Stories"). Vsak njen krožnik je zasnovan tako, da igrivi okusi in teksture prebujajo čustva in pretresejo domišljijo. Zaradi kulinarskih veščin in umetniške nadarjenosti Vicky Lau je restavracija Tate Dining Room prejela leta 2013 prvo Michelinovo zvezdico, ki jo Vicky Lau uspešno ohranja.

"V ponos mi je, da lahko izjemne kuharske mojstrice iz različnih koncev sveta vabim v svoj dom Tate Dining Room, kjer bomo pripravile posebno kulinarično in kulturno izmenjavo s hongkonškimi gosti. Komaj čakam, da se mi bodo pridružile nekatere izmed najboljših kuharic na svetu v Hong Kongu in da bom lahko delila njihovo nadarjenost in kuhinjo z našim mestom," razloži Vicky Lau.

Več informacij na:

https://www.tate.com.hk/

http://theforksandspoons.com.hk/press/tate-dining-room-unveils-guest-chef-residence-programme-for-2020-featuring-the-worlds-most-celebrated-female-chefs/

< Novice