14. december: 6-hands večerja z Ano Roš, Chiaro Pavan iz Venisse (Benetke) in Karime Lopez iz Gucci Osterie (Firenze)

S ponosom najavljamo skupno večerjo s tremi odličnimi kuharskimi mojstricami, ki jo gostimo v naši restavraciji Hiša Franko.


november 2023< Novice

14. decembra bo naša kuharska mojstrica Ana Roš združila moči z dvema superzvezdniškima chefinjama iz enih od najbolj razburljivih restavracij v Italiji.

Chiara Pavan je kuharska mojstrica iz Venisse, čarobne restavracije v beneški laguni (1 Michelinova zvezdica in zelena zvezdica). Chiara je znana po svojem trajnostnem pristopu k kuhanju z mikrolokalnimi sestavinami, pa naj gre za morske rastline ali invazivne vrste, ki ogrožajo občutljivo morsko okolje lagune. Pri tem uporablja svojo ustvarjalnost, da bi gostu ponudila še nikoli videno jed.

Karime Lopez je po narodnosti Mehičanka, a že preden se je skupaj z možem Takahikom Kondom ustalila kot chefinja v Gucci Osterii v Firencah (1 Michelinova zvezdica), je postala državljanka sveta saj je delala v Španiji, Peruju in na Japonskem. Njena kuhinja je osebna, je barvita, nežna in elegantna, a hkrati drzna in osredotočena. Pripoveduje zgodbo o italijanski kuhinji, skozi njene in moževe oči, s poudarkom na sezonskih sestavinah in začinjeno z ustvarjalnostjo, inovativnostjo in veliko osebne note.

Ana, Chiara in Karime bodo pripravile ekskluziven degustacijski meni, ki bo slavil 3 izjemne kuharice, 3 krasne ženske in 3 prijateljice in bo pripravljen posebej za to priložnost. Se vidimo 14. decembra v Kobaridu.

Za rezervacije se obrnite na info@hisafranko.com

< Novice