Ana in Slon - prvi Pop-up bistro Ane Roš v ljubljanskem hotelu Slon

Odpiramo 4. februarja 2023 na Nazorjevi ulici 5 v Ljubljani


januar 2023< Novice

Kuharska mojstrica naše restavracije, ki se edina v Sloveniji ponaša z restavracijo z dvema Michelinovima zvezdicama in se uvršča med 10 najboljših chefov na svetu,  bo 4. februarja 2023 v Ljubljani odprla svojo prvo pop-up restavracijo.
 
Novi bistro bo zaživel pod imenom Ana in Slon. Vrata bo odprl v restavraciji Hotela Slon; hotela, ki ga Ana smatra za svoj »ljubljanski dom«. S svojo ekipo bo na Nazorjevi ulici 5 delovala tri mesece in izjemno se veselimo svežine, ki jo bo s svojim prihodom vnesla v ljubljansko kulinarično sceno. S to širitvijo bo  virtuozinja degustacijskih menijev Hiše Franko poskrbela za izjemen prenos znanja iz Posočja, v bistroju Ana in Slon pa se bo prestavila z bolj sproščenim konceptom kot nalašč za prigrizek, kosilo ali večerjo v dinamičnem osrčju mesta. Pri tem bo ohranila svojo filozofijo kuhanja, ki temelji na izrazitih okusih, sezonskih sestavinah iz lokalnega okolja in vrhunski pripravi.  

Restavracija ne bo sprejemala rezervacij, odprta pa bo od srede do nedelje za kosilo in večerjo. Sledite Ani in Slonu na Instagramu @anainslon.

Se vidimo v Slonu!

< Novice