Posebna ponudba za zaljubljen konec sezone 2022/2023

Brezplačna nočitev v Hiši Franko za vse ki naredite rezervacijo po 10. januarju za obisk Hiše Franko do konec februarja 2023


januar 2023<3

< Novice

Kuharska mojstrica naše restavracije, Ana Roš (sedaj Roš Stojan) je zadnji dan v letu 2022 dahnila usodni DA. Odločila se je svojo ljubezen proslaviti tudi z našimi gosti, zato smo pripravili posebno ponudbo.


Gostom, ki boste opravili rezervacijo po 10.1.2023 za obisk naše restavracije v januarju in februarju 2023, bomo podarili  nočitev z zajtrkom v naših sobah. Ker je število sob omejeno, je takšna tudi ponudba. Vsem ostalim, ki bi nas vseeno obiskali, pa prenočišča ne potrebujete, ali pa proste sobe ne bo več na voljo, bomo podarili steklenico penine. 


Hiša Franko bo letos izjemoma odprta tudi februarja, zato vas še posebej vabimo, da priložnost izkoristite za Valentinov vikend.

Vsi, ki se imate radi, ste vabljeni, da vašo rezervacijo opravite na naši spletni strani in da si pred obiskom Hiše Franko preberete pogosta vprašanja in odgovore tukaj: https://www.hisafranko.com/faq

Dosegljivi smo tudi na info@hisafranko.com ali po telefonu na +386 5 389 4120.

Se vidimo!

< Novice