Dežniki Benedetti Life x Ana Roš so prispeli v Hišo Franko


oktober 2022Photo credits: Hiša Franko

< Novice

Sodelovanje med modno oblikovalko Mateo Benedetti in chefinjo Ano Roš se je začelo spomladi 2021, ko je ekipa strežnega osebja restavracije Hiše Franko potrebovala nove uniforme. Chefinja Ana je nekega dne poklicala Mateo in rekla: »Dajmo narediti nekaj norega« in tako smo v prostore restavracije prinesli divjo, pisano, zeleno, bujno naravo ter s tem želeli sporočiti KAKO LEP JE SVET!

Projekt je bil izjemna uspešnica, zato sta si Ana in Matea zaželeli, da bi ga delili ne le z osebjem restavracije, ampak tudi z vsemi ostalimi. Tako so se rodili novi izdelki pod blagovno znamko Benedetti Life x Ana Roš.

Izdelujemo čudovite, trajnostne in pristne izdelke, ki naredijo naš planet – in vsako sobo v vašem domu bolj zdravo in elegantno. Naš navdih so travniki in gozdovi, ki nas obkrožajo, ljubezen do narave pa želimo prenesti v vaš dom.

Dežnik Ana Ros – Benedetti Life je eleganten in romantičen model, ki ga lahko prinesete na posebne dogodke ali poslovna srečanja. Je idealen dežnik, če se želite zaščititi pred dežjem, biti zelo šik in obenem zaščititi planet! Izdelan je iz 100-odstotno recikliranih PET plastenk, ki bi bile sicer zavržene. Tako pa je nastal nov produkt. Njegov ročaj je narejen iz lesa in poskrbi, da je celoten dežnik videti eleganten in razkošen. Sestava: 100% RPET Ročaj: 100% les.

Dežnike lahko kupite v naši spletni trgovini kjer najdete tudi celotno kolekcijo Benedetti Life x Ana Roš: https://hisafrankoshop.com/kategorija-izdelka/benedetti-life-x-ana-ros/


Skupaj sejemo semena, da stvari rastejo, da vidimo, kako zaživijo, v korist prihajajočih generacij.
Ana Roš & Benedetti Life

< Novice