Naša šefinja Ana Roš je dosegla 9. mesto na lestvici najbolših kuharjev sveta - The Best Chef Awards 2022

Domov pa prinaša tudi nagrado The Best Chef Pristine


september 2022Ana Roš na The Best Chef Awards v Madridu

< Novice

Naša kuharska mojstrica Ana Roš je 9. na lestvici najboljših kuharjev sveta, s čimer je potrdila položaj iz lanskega leta v TOP10 in znova postala najvišje uvrščena ženska na lestvici. Organizacija Best Chef Awards je objavila svojo lestvico na gala prireditvi v Madridu in s tem utrdila mesto Ane Roš med svetovno kulinarično elito.
 
Poleg tega je naša šefinja, prejela tudi nagrado “The Best Chef Pristine Award” za njeno uporabo lokalnih sestavin visoke kakovosti v njenih vrhunskih jedeh. Poudarja Anino edinstveno kulinarično umetnost in obrt ter njeno osredotočenost in odločnost pri uporabi najboljših, lokalnih in trajnostno pridobljenih sestavin.
 
Nagradi sta prišli le dva tedna po tem, ko je naša restavracija že tretje leto zapored prejela dve Michelinovi zvezdici. Smo lahko bolj ponosni?
 
Ana pravi: " Srečna sem, da sem se na lestvici uvrstila tako visoko in da sem s tem zopet najvišje uvrščena ženska kuharica. Še bolj pa sem srečna za nagrado The Best Chef Pristine, saj je to moje življenska filozofija in ne samo moj način kuhanja”
 
Ekipa Hiše Franko pa pravi: “BRAVO ANA!”

< Novice