The Best Chef Awards 2021 - Hiša Franko slavi!

Ana Roš na lestvici najboljših kuharjev sveta in Maša Salopek s slaščičarsko ekipo Hiše Franko nagrajena za najboljšo slaščičarko na svetu!


september 2021Photo credits: Suzan Gabrijan

< Novice

Danes, 15. septembra 2021, se je v Amsterdamu že 5. leto zapored odvila prireditev The Best Chefs Awards, kjer podeljujejo nagrade najboljšim kuharjem na svetu. Kuharska mojstrica naše hiše, Ana Roš, se je tokrat povzpela na 7. mesto in tako izboljšala lansko uvrstitev za kar 11 mest. Hkrati je posebno nagrado za najboljšo slaščičarko sveta dobila Maša Salopek s slaščičarko ekipo Hiše Franko. Maša je vodja slaščičarske sekcije v kuhinji Hiše Franko vse od leta 2018. Iskrene čestitke! Ekipa Hiše Franko ne bi mogla biti bolj ponosna!

Čestitke tudi vsem ostalim zmagovalcem/kam in prejemnikom/cam nagrad!


The Best Chef je zamisel, ki se je rodila leta 2015, in predstavlja visoko kulinariko preko digitalnih platform in družbenih omrežij. Poslanstvo tega projekta je vzpostavitev skupnosti ljubiteljev hrane, kjer lahko posamezniki/ce delijo znanje in izkušnje, obravnavajo aktualne teme in se splošno pogovarjajo o visoki kulinariki. Poleg nagrad The Best Chef organizira tudi izobraževalne dejavnosti, kot sta Food Meets Science in Area Talks, kjer sta letos kot edini Slovenki nastopili Ana Roš in slovenska novinarka Kaja Sajovic.

Več informacij na: https://thebestchefawards.com/

< Novice